Vægtstatus (april)

foto

Av, det er længe siden jeg har lavet en status på mit vægttab. Men det skyldes egentlig at det har været ret meget op og ned – og så er det jo altså bare ikke så fedt at blogge om, når vægten enten står stille eller er steget en smule. Men! Nu kommer der en lille en.

Jeg har siden sidste vejning (indlægget i februar) tabt mig 800g. Det er godt nok ikke ret meget, men jeg tror måske at stilstanden skyldes at jeg træner mere end jeg plejer og på den måde måske får opbygget muskler. Måske? Eller også er det bare fordi jeg måske bare er rigtig glad for is, når solen skinner.

Vægttab siden sidst: -0,8kg
Totalvægttab: -17,1kg

Men selvom jeg piver over at jeg ikke har tabt mig ret meget, så sker der altså lidt! Jeg har jo fx lige købt et par knickers i en størrelse 36! Jeg kan vitterlig ikke huske hvornår jeg sidst brugte en størrelse 36. I folkeskolen måske? Så selvom vægten ikke siger så meget, så kan jeg mærke på tøjet at der er en ændring. And it feels good!

Og så lige en lille målingsopdatering (det i parentesen er forskellen fra sidste måling):

Lår: -5,5 cm (-2,0)
Hofte: -10 cm (+/-)
Mave: -17 cm (+4)
Talje: -7,5 cm (+1,0)
Bryst: -10,0 cm (+0,5)
Arm: -4,5 cm (+/-)

Og som i kan se er det også meget blandet hvad der er sket der. Det er ikke godt nok! Og det er jo klart at jeg føler min mave er tyk, når den bliver større. Hmf! Så jeg må vidst afsted ud at træne idag (altså det skal jeg uanset hvad), så jeg kan komme af med den dårlige samvittighed. Så Maj-måned bliver måneden hvor jeg virkelig sparker røv!

0 tanker om "Vægtstatus (april)"

  1. Anja

    Du skal nok komme tilbage på sporet 🙂
    800 gram er altså helt fint! Det er bedre end at stå stille – eller tage på..
    Jeg hepper på dig <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *