Nye knickers

foto 1 foto 2

Jaja, jeg ved det godt. Det er et luksusproblem jeg har mig, men derfor kan det godt være lidt træls alligevel. Jeg er igang med at forny stort set hele min sommergarderobe. Jeg synes egentlig ikke jeg har tabt mig sådan helt vildt siden sidste sommer (okay, omkring 7-8kg måske), men jeg kan virkelig ikke passe noget af det. Især ikke mine bukser og shorts.

Så jeg har idag været nede ved Tanni i byen idag for at købe nogle nye knickers. Jeg er helt vilde med dem, og istedet for at købe et par i sort valgte jeg nogle i army (okay, billedet viser sletslet ikke farven ordentlig. men det er sådan en almindelig armygrøn). Jeg er ret vild med modellen. Jeg skal nok lige (på et tidspunkt) få taget billeder af dem på.

Jeg tager jo så den størrelse jeg normalt ville bruge (altså før jeg tabte mig), men så stoppede Tanni mig og fandt nogle 4 numre mindre. Jeg var et sted mellem str. 42 og 44, tror jeg. Jeg var skeptisk, for dem ville jeg da ikke kunne passe? Men da jeg stod inde i prøverummet var de alt for store!! Så Tanni fandt et par mindre. Seriøst, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har kunne glemme min røv ned i en størrelse 36!! Og så fik Tanni lige fortalt at det svare til en str. S! EN STØRRELSE S! Snak om om jeg kan leve længe på det.

Jeg er ret så stolt af mig! Virkelig. Nu er det bare min mave jeg skal arbejde på, for den er stadig aalt for stor! Det er som om det er det eneste sted jeg ikke kan tabe mig – og det er stort set det eneste sted på min krop som jeg hader.

0 tanker om "Nye knickers"

  1. Pingback: April blev måneden.. | frk stubba

  2. Pingback: Vægtstatus (april) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *