Jeg maler lidt på træhuse.

foto 1 foto 4 huse

Jeg elsker det her sommervejr! Men det idag virker som om det ikke bliver nær så varmt, øv. Jeg har derfor forsøgt at bruge så mange timer i solen som overhovedet muligt (og det har ikke været en fordel ift. at jeg stadig ikke er helt rask), men hvor er det bare lækkert!

Min søde far havde lavet 4 huse til mig i træ. Jeg har længe snakket om at jeg synes dem man køber er så fine og så tænkte jeg at jeg da selv kunne lave dem? Min far fandt noget træ som egentlig bare skulle smides ud; men istedet forsøgte vi at lave nogle huse. Jeg synes faktisk at resultatet er rigtig fint; de er lidt store og ser dejlig rustikke ud. Nu er jeg så gået igang med at male tagene på dem. Indtil videre har jeg kun gang i 2 af husene (jeg skal lige have overbevist mig selv om at kobber til de to andre er en rigtig god idé).

Obs. det var faktisk en rigtig dårlig idé at male udenfor – malingen nåede næsten at tørre før jeg fik det smurt ud. Haha.

0 tanker om "Jeg maler lidt på træhuse."

 1. Pingback: April blev måneden.. | frk stubba

  1. frkstubba Forfatter

   Ja, er de ikke meget fede? 🙂 .. Jeg synes faktisk også de er blevet rigtig gode. De skal nok lige have et lag eller to mere, men så er de også færdig – og så er de jo i neonfarver! 😀 I like!

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *