Aftensmaden

foto 1 (1) foto 2 foto 3

Jeg er back on track (sådan da), når det kommer til min kost – så jeg ville lige flashe min aftensmad. Den var nemlig super lækker og dejlig mættende!

Vi fik spareribs med smørstegte gulerødder, squash og frisk mozarella. Spareribsene var fra Jensens, så jeg ved jo faktisk ikke helt hvad den der marinade er lavet af. Men hvor den dog smager godt altså!

Jeg har fået mig sådan en smartsmart NicerDicer (jeg er virkelig fan!) og den skal da helt klart bruges til alt muligt; så squashen og gulerødderne kom lige en tur igennem den, inden jeg stegte dem på en pande med masser af smør. Det var meget nemmere og hurtigere end at jeg skulle til at skære det hele ud selv.

Og ja, jeg ved godt at gulerødder er liberal lchf. Jeg er bare sådan ret meget kræsen, at jeg altså synes det er okay at spise det engang imellem!

0 tanker om "Aftensmaden"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *