Op- og nedture, uge 17

Jeg vil forsøge at lave sådan et op- og nedture indlæg hver uge istedet for. Jeg har jo hidtil lavet det engang imellem, men jeg kan bare så godt lide konceptet, at nu prøver jeg det her. Hvis det ikke lykkedes, kan jeg vel altid gå tilbage til ‘engang imellem’. Også synes jeg altså det lyder ‘federe’ på dansk, så det prøver jeg lige. Hehe.

Opture:
Sikke dog et lækkertlækkert vejr vi har haft! Jeg er så vild med blå himmel og solskin!
Vi er snart færdig med haven. Vi mangler bare liiige et ton granitskærver mere, så spiller det bare. Og det ser så fint ud!
 Jeg har haft lånt svigermors bil hele ugen. Se det kan jeg godt lide! Jeg vil sgu have min egen bil, vil jeg.
Jeg var ude og se Claus spille fodbold sammen med Louise. Indrømmet, så siger foldbold mig ikke vildt meget. Men det var rigtig hyggeligt. Og de vandt, vidst.
Jeg var i H&M med Claus; det resulterede i masser af nyt tøj. Yay!

Nedture:
Jeg startede jo så ugen med at være syg. Jojo. Jeg har jo været syg hele (i shit you not) påskeferien, men det var åbenbart ikke nok. Nejnej. Jeg har stadig sygt ondt i halsen, og det vil bare ikke forsvinde. Suk.
Mit forsøg på vægttab har … Ja, altså. Jeg har egentlig spist okay de fleste dage. Men de andre dage… Puh. Jeg må tage mig sammen i næste uge!
Slet ingen træning blev det til. Overhovedet. Intentionerne var der, uden tvivl. Men pga. hovedpine og ondt i halsen fravalgte jeg det.
Jeg har følt mig tyk – og uanset hvad jeg har taget på af tøj, har jeg følt at alle kunne se hvor stor min mave var. Åh suk, det er nederen altså! Den skal sgu trænes væk. Nu.
– Jeg har brugt alle mine penge. Virkelig. Det virker derfor ret uretfærdigt at vi først får løn på onsdag. Der er jo alt for lang tid til?

Hvad vil du huske ugen for?

0 tanker om "Op- og nedture, uge 17"

 1. Jeanette Henriksen

  Ja min uge har været skøn, men den er gået hurtig..
  Jeg er bagud med søvn, men det har været det hele værd.. <3

  Jeg har en gruppe på facebook der hedder Sundt, hvor der er god støtte og motivation til vægttabet.. hvis du skulle være interesseret.. Jeg har selv taget alt for meget på det sidste års tid og håber snart der kommer en stak motivation til mig.. 2013 var bare ikke mit år..

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg tror da jeg vil kigge på din kroppe 😉 men jeg har også selv en gruppe – hvor du er velkommen, hvis det er. Men det er faktisk ikke engang fordi jeg ikke er motiveret; for dét er jeg. Jeg gør det bare helt ubevidst, fordi det er en dårlig vane. Så går det godt .. Så kommer jeg hjem fra arbejde og BAM, så går det galt 😉

   Jeg hepper på dig! 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *