Påskefrokost

foto 1 (1) foto 2 (1) foto 3 (1)

Vi har idag holdt vores allerførste påskefrokost. Vi havde inviteret mine og Claus’ forældre over til påskemad – og det var bare super hyggeligt! Og sikke da et lækkert vejr vi har haft idag? Så vi var selvfølgelig også lidt i haven.

Menuen bestod af; sild med karrysalat, fiskefilet, tarteletter m. høns i asparges (hjemmelavet btw!), varm leverpostej m. bacon, frikadeller m. varm rødkål, æg, rejer og laks. Vi havde faktisk også noget is vi skulle have haft, men vi blev så mætte at det droppede vi.

Jeg tænker at vi da helt klart skal holde påskefrokost næste år, men måske skal revurdere hvad vi skal have at spise – for vi havde meget mad (og vi har meget til overs endnu). Det kunne være en super tradition. Og måske vi næste gang skal invitere søskende og sådan med også.

Og prøv lige at se de fine påskehare jeg har lavet ud af servietterne? Jeg synes ligesom vi manglede lidt påskestemning på bordet; servietter, lidt æg og gule servietter var ligesom ikke nok. Jeg synes de er så søde! Måske jeg skulle lave en diy på dem ..

Nu vil jeg bruge resten af aftenen på sofaen. Jeg er ikke blevet rask endnu, nok nærmere tværtimod. Jeg har det rigtig træls, så jeg håber på at kunne sove det væk. Jeg vil være rask nu!

0 tanker om "Påskefrokost"

 1. Pingback: April blev måneden.. | frk stubba

 2. Anja

  Er vildt med dine foldede servietter! Så fine! 🙂
  Kan du ikke lave et indlæg, hvor du viser hvordan man gør?
  Hvis det altså er muligt.. <3

  Svar
 3. Jeanette Henriksen

  De der servietter er super søde.. 😀

  Vi har heller ikke prøvet at holde påskefrokost her hjemme endnu.. Dog havde vi en ret vellykket julefrokost.. Så tænker at der i fremtiden skal være masser af frokoster.. Det er altså så hyggeligt.. 😉

  Rigtig god bedring.. <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja, er de ikke meget søde? 🙂 .. Jeg laver nok lige en diy på dem snart.

   Åh, julefrokost må være næste ‘forsøg’ herhjemme. Hehe. Jeg synes sådan noget er SÅ hyggeligt 🙂

   Og tak. Jeg er så træt af at være syg. Idag føler jeg mit hoved kan eksplodere når som helst 🙁

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *