Arbejdsdag

IMG_0217 IMG_0221 IMG_0226 IMG_0236 IMG_0239

Ligesom sidste år, havde vi fået en flok venner til at komme og hjælpe med lidt i haven. Vejret og humøret var højt, så vi kunne faktisk ikke bede om meget andet. Og seriøst ikke? Vi har verdens sejeste og stærkeste venner! De tog bare fat, som om de aldrig havde lavet andet. Vi fik fjernet to blommetræer, og så fik vi fjernet vores blækskur (så der kunne blive gjort plads til en bålplads), vi klargjorde også vores bede (der skal skærver i) og en del andet. Hvor er det lækkert!

Vi kom til morgen klokken ni, og så havde vi frokost til middag og til aftensmad grillede vi. Sidste mand tog herfra omkring kl. 3 i nat. Lang dag, men super hyggelig, sjov og produktiv!

Så må vi se om vi også skal have sådan en dag næste år.. Der er snart ikke flere ting der skal laves. Men så kan vi da lave en dag hvor den står på øl, hygge og grillmad. 

0 tanker om "Arbejdsdag"

 1. Pingback: April blev måneden.. | frk stubba

  1. frkstubba Forfatter

   Det er super lækkert at lige have en dag, hvor der bare bliver knoklet igennem 🙂 ingen tvivl om det. Men udover at der blev lavet en masse, så var det bare skide hyggeligt 🙂

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *