Hæklet kurv til dyrene

foto 4 (2) foto 4 (1) foto 3 (1) foto 1 (2)

Hvis man følger mig på IG (under frkstubba), så har man de sidste par dage kunne se at jeg har haft gang i hæklenålen. Altså det i sig selv er jo ikke noget nyt; jeg hækler ret ofte på mit evighedstæppe. Men altså.. Jeg kom jo til at købe det her zpagetti-garn og det har kriblet i fingrene lige siden – men hvad skulle jeg hækle? Til sidst fik jeg idéen at hækle en ny kurv til dyrene. De mangler nemlig og jeg gad ikke lige sætte mig ved symaskinen. Resultatet er jeg ret tilfreds med – dem må jeg få lavet nogle flere af!

Dog irriterer den sidste række mig.. Jeg har lavet indtagninger, men det er som om at det bare ikke er blevet helt som jeg ville. Indtil jeg lige finder en løsning på det, får dyrene lov at bruge den. 

Hvad er det sidste kreative projekt du har haft gang i?

0 tanker om "Hæklet kurv til dyrene"

 1. Pingback: April blev måneden.. | frk stubba

 2. Jeanette Henriksen

  Synes nu den er super fint, men nu er jeg heller ikke så god til det strikning.. 😛

  Hmm.. Det sidste kreative må være da jeg malede min bænk i går… eller det var vel egentlig mere praktisk arbejde end kreativt.. Ja og i dag har jeg så fået den ide at vi her i weekenden skal prøve at puste æg.. det har jeg aldrig prøvet før.. 😛 Spændende hvordan det ender.

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Uh. Jeg tror aldrig jeg har prøvet at puste æg – det lyder spændende 😀 .. Jeg er også lidt nysgerrig efter hvordan det ender 😉 ..

   Jeps, kurven er godkendt – så det er super 🙂

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *