Der arbejdes ..

foto 3 (1) foto 4 (1) foto 5

Der sker lidt herhjemme. Vi er så småt begyndt i haven, men så valgte jeg lige at ligge mig med både feber og influenza. (Sygdom er virkelig en kælling! Og kommer altid når man har mindst tid til det).

Men jeg har jo ferie (jojo, 10 dags ferie! Jeg klager ikke), så jeg kunne lige så godt bare komme lidt i gang – og samtidig nyde det gode vejr! Derfor har både mine forældre og Claus’ forældre (og Naja og Laura) været og taget de blomster de kunne tænke sig. Planen er nemlig, at alle planerne i vores store bed i haven skal væk – for der skal granitskærver i istedet.

Så lige nu ser vores bed helt forfærdelig ud. Der er store huller og næsten ingen blomster. Men det skal nu nok blive godt, når nu det bliver færdigt. Og det skal jo være skidt før det bliver godt, ikke?

På fredag kommer de sødeste venner og hjælper til. Vi havde også sådan en arbejdsdag sidste år – og selvom vi får lavet en masse, så er det bare skide hyggeligt! Jeg har lovet morgenmad, frokost og grillmad – og så hjælper de med vores projekter.

0 tanker om "Der arbejdes .."

 1. Jeanette Henriksen

  Jeg er vildt misundelig..
  Jeg vil også ha en have… 😛
  Vi er heldigvis igang med at kigge efter noget andet at bo i..
  Lejligheden er blevet for indelukket for mig, skal ha noget at bo i med lidt have..
  Glæder mig til at se mere.. 😉

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Hehe. Jeg ELSKER også min have .. Eller, lige nu ligner den noget der er løgn.. Men når den bliver færdig og sådan, så er jeg sikker på at jeg får lyst til at bo derude :p haha.

   Åh. Jeg ville også være ked af at flytte i en lejlighed nu hvor jeg endelig har en have.

   Jeg håber i finder noget helt fantastisk 😉 .. Ellers så er naboens hus blevet sat til salg? haha 😀

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *