Neglene; Twinkle Gold

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

Jeg har jo helt glemt at vise jer hvad jeg har på neglene for tiden. I morgen er det faktisk 2 uger siden, at jeg lagde denne gellack på – og jeg er vanvittig imponeret over, at det holder så godt. Jeg er fan.

Farven hedder Twinkle Gold, men jeg synes faktisk det snyder lidt. Jeg synes ikke den er særlig guld-ish, men nærmere sølv – uden at være helt sølv (giver det mening?). Det gør mig absolut ingenting, da jeg er en sølv-pige. Men det er en glimmerlak og selvom den måske er lidt vild til hverdag, så er den bare så flot!

Farven: G331 – Twinkle Gold

Hvad synes du?

0 tanker om "Neglene; Twinkle Gold"

  1. frkstubba Forfatter

   Jeg regner faktisk med at lave en lille forklaring på det her i løbet af påsken 🙂 .. For det er tid til at skifte det jeg har på neglene nu. Hehe. Men det er faktisk bare neglelak i geleform, så det skal under uv for at hærde 🙂

   Svar
   1. Lisa N. B. Larsen

    Det vil jeg glæde mig til – tror måske egentligt jeg også har spurgt ind til det før, enten her eller på IG – nåh, men vil glæde mig til et indlæg omkring det, uanset hvad. Ha ha. 🙂

    Svar
    1. frkstubba Forfatter

     Ingen problem 🙂 ..
     – jeg har fjernet den her gellack nu, så det er egentlig bare at komme igang for mig.. Men vi skal ordne have i morgen, så jeg venter lige til lørdag (bare, så de ikke bliver grimme af jord og den slags allerede i morgen). Hehe.

     Jeg tror også du har spurgt før 🙂 ingen problem. Jeg skal nok lige få det fikset.

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *