RIP lysestager

PicMonkey Collage

Seriøst! .. Jeg er lidt målløs; mine finefine lysestager ligger lige nu i skraldespanden – og det er jeg faktisk rigtig træt af! Jeg har haft disse lysestager i lidt over et år nu (jeg vandt dem i en GiveAway hos Pyntemyntheogmor) og jeg har været SÅ glad for dem.

Jeg har haft dem tændt faktisk hver dag og de har bare pyntet så fint i stuen. Lige indtil idag.. Jeg tændte dem (som altid) og så satte vi os i sofaen. Jeg var godt opmærksom på at der ikke var meget sterin tilbage i stagerne, men sådan har de altså været mange gange før, så ikke noget nyt der. Pludselig kunne jeg høre en voldsom lyd og jeg kiggede på ud af vinduet (hvor stagerne står) og seriøst ikke? Det var ikke kun lyset der var ild i! Hele den blå lysestage var sgu nærmest en fakkel. Shit! Jeg panikkede en del, så det var ret godt Claus var hjemme – så vi kunne få den ud under noget vand og slukket. De to andre har også haft det ret varmt, for jeg kan se at malingen er sådan helt boblet.

For helved altså! Så nu er de blevet smidt ud – og så må jeg se om jeg kan finde nogle lige så fine stager på et andet tidspunkt.

0 tanker om "RIP lysestager"

  1. Pingback: April blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *