Keyhanger m. clutch

IMG_9607 IMG_9608

I julegave fik jeg denne fine lille clutch-ting (fra ByStroom) af svigerforældrene. Jeg synes den er simpelthen så fin, men den er bare så lille at jeg ikke rigtig har brugt den.. For så kunne jeg jo lige så godt bare bruge min almindelige pung. Og jeg synes det er ærgerligt, for jeg synes virkelig at den er lækker. En dag kom jeg så i tanke om, at den ville være perfekt at have i en keyhanger! Størrelsen ville være helt perfekt til det. Og jeg købte jo for noget tid siden ByStrooms lækre keyhanger (som jeg faktisk bruger dagligt) – og jeg tænkte at den ville passer perfekt dertil!

Jeg har (løgn; min far har) lavet sådan en hulledims i pungen, så karabinen fra keyhangeren kan sidde fast. Jeg troede det ville være noget bøvl, men det var overraskende nemt. Nu satser jeg på at bruge den meget mere end før. Jeg synes det er en super løsning og jeg synes det ser ret fedt ud! For clutchen er så lækker ved at der er plads til både kort og mobil.

Nu skal jeg så bare have fat i en ny keyhanger til mine arbejdsnøgler.. Hvilken farve skal jeg mon vælge denne gang? Jeg hælder lidt til brun, men hvad synes du? Du kan se alle farverne her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *