Frisørtid

Jeg har idag været ved frisøren – og hold op, hvor var det tiltrængt. Det var både slidt, kedeligt og ja.. Det trængte til en kærlig hånd. Jeg tror at sidste gang jeg var ved frisøren var.. for vel over et halvt år siden eller sådan noget? Det er jo vildt. Og jeg aner ikke hvorfor; det er ikke fordi jeg ikke har haft råd eller tid, det er bare som om dagene er forsvundet.

før

Jeg fik taget lidt billeder før jeg tog afsted og som I kan se, så er det ret kedeligt. Det er langt – jeg kan faktisk slet ikke se ud med det pandehår der – der er ingen liv i det og farven er ved at være godt kedelig. Sådan så mit hår ud, når jeg bare føntørrede det – uden produkter eller noget som helt.

efter

Her efterfølgende er der lidt mere gang i håret. Jeg har fået klippet skråt pandehår.. Det er jeg ret spændt på. Jeg var træt af at have det oppe og almindelig pandehår har jeg ligesom prøvet – så nu prøver vi det her og så må vi se. Derudover fik jeg både lyse og kobberfarvede striber i håret. Og så ser mit hår jo vildt stylet ud; der er kun maroccanoil og dust-it i (og så er det bare blevet krammet op i sådan en dims til føntørren).

IMG_9600

Og nu jeg alligevel var der, skulle jeg selvfølgelig have en ny Moroccanoil. Kender i den? Den jeg bruger hedder Curl Control Mousse – og er til krøllet hår (som mit). Og jeg lyver ikke, når jeg siger at den er FANTASTISK! Jeg har brugt den i lang tid nu og ikke nok med at jeg får styr på lokkerne med den, så plejer den det samtidig. Total winwin! Derudover er jeg en svag sjæl, som gør hvad frisøren siger. Så jeg endte også med at købe det der dust-powder med hjem. Hun brugte det i mit hår og effekten var helt vild! Kender du det produkt? Bruger du det måske selv? Jeg glæder mig i hvert fald til selv at komme til at lege lidt med det.

Nu glæder jeg mig bare til at få mit hår vasket, så jeg kan få lov at sætte det selv. Det bliver aldrig det samme som når frisøren gør det.. Men jeg er sikker på at det nok skal blive godt.

0 tanker om "Frisørtid"

  1. Pingback: April blev måneden.. | frk stubba

  2. Helle Dannemand

    Det er blevet rigtig fint 🙂

    Hvis du ikke allerede bruger diffuser (dimsen til føntørreren 🙂 ), og du i øvrigt er glad for dine krøller, så vil jeg anbefale dig at anskaffe dig én. Jeg bruger den hver dag og synes, at det gør en stor stor forskel.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *