Neglene: Daisy Rose (efter 2 uger)

foto 1 foto 2

Jeg skrev jo for noget tid siden at jeg ville forsøge mig med gellack på mine negle istedet for hele tiden at tage gelenegle på og af. Da jeg skrev det, havde jeg allerede været nede efter Depends kittet – jeg var godt klar over, at selvom der stod 2-3 uger på den, så kunne jeg nok ikke regne med det, nu mine negle var rimelig medtaget (pga. geleneglene, som faktisk havde flækket og flosset mine negle).

Men! Jeg må sige jeg er imponeret. På tirsdag har jeg haft gellacken på i 2 uger – og det holder sgu! Der er kommet lidt hakker i nogle af neglene, men jeg tror mere det skyldes mine bløde negle end at lakken ikke holder. Derudover kan i se at tommeltotten mangler lak, men det var fordi jeg prøvede at sådan kradse gellacken af (btw. det kan man godt). I kan også se på tomlen, hvor ødelagte mine negle egentlig er.

Jeg er helt vild med det her! No doubt about it. Jeg ville vente til tirsdag med at have taget billeder og lavet en opdatering, men jeg har købt en ny farve idag som jeg brænder efter at få på. Så når vi har spist, skal det her af (som jo ikke er ligetil), så skal neglene files helt ned igen – så alt det ‘ødelagte’ negl kan komme væk – og så på med den finefine farve jeg har købt.

Hvis nu nogle er interesseret i den farve jeg har på; så hedder den Daisy Rose – og er sådan en tyggegummi-ish lyserød. Jeg synes den er så fin piget.

Farven: Nr. G336 – Daisy Rose

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *