Min lørdag

foto 1 (2) foto 2 (2)

Jeg har idag været til fødselsdag hos søde Louise – hun bliver 22 idag, hurraa! Vi var inviteret til kaffe og kage, og det var super hyggeligt. Men av, det var svært at lade de lækre boller og kage være – jeg tillod mig derfor at tage et stykke kage (som smagte HELT fantastisk!). Det var kun mig der tog afsted, da Claus skulle arbejde. Jeg var også lige chauffør for Michael (Louises kæreste), for han skulle til fodbold – og jeg skulle låne bilen.

Da jeg havde kørt Michael til Horne, tog jeg hjem: Jeg var sådan lidt rastløs, så jeg begyndte faktisk at rydde lidt op herhjemme. Jeg ved virkelig ikke hvad der er sket, men jeg synes her lignede noget der var løgn – og så gik jeg i selvsving. Nu er jeg næsten færdig (mangler lige stuen), men hvor er det lækkert at her nu også er ryddet op igen!

Nu kan jeg se at Harry Potter og Fønixordenen er startet i tvet, så den vil jeg se imens jeg rydder færdig op i stuen. Jeg skal være chauffør senere idag, hvor jeg skal hente Claus (og måske Michael) efter fodbold.

Hvad har i lavet idag?

0 tanker om "Min lørdag"

  1. Pingback: April blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *