Jeg skulle egentlig bare have en hæklenål..

foto 1 foto 2Jeg tog ned i byen idag for at købe en ny hæklenål til mit evighedstæppe. Jeg har ikke hæklet på det længe, fordi jeg får så ondt i mine fingre af at hækle med min hæklenål. Så det skulle være slut nu. Jeg havde egentlig besluttet mig for at jeg skulle have mig en clover hæklenål, men da jeg stod nede i biksen havde de dem ikke.. Istedet havde de nogle der hedder KnitPro – waves (kender i dem?). Umiddelbart har de samme form som cloverne, så jeg håber at de her er lige så gode som jeg har hørt cloverne skulle være.

Men da jeg så stod dernede forelskede jeg mig lidt i noget Zpagetti-garn. Egentlig ikke fordi det var billigt eller noget (for det var det ikke!), men jeg har bare længe gerne ville prøve at hækle i det. Sidst jeg hæklede med stof, var da jeg hæklede min kurv – før det prøvede jeg jo at hækle med stof jeg selv rev. Det opgav jeg, for det var helt vildt bøvlet. Så måske dette er vejen frem? Jeg er dog lidt i tvivl om det skal være en kurv af en slags der skal hækles eller om jeg skal hækle et tæppe. Time will tell. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang med det. Og da jeg købte garnet, blev jeg også nødt til at købe en nål der passede i størrelsen.

Jeg har altså ikke glemt mine stole – de er igang med at tørre, og så skal i nok få dem af se bagefter. I mellemtiden vil jeg så igang med at hækle på mit evighedstæppe. Forhåbentlig er nålen meget bedre end den tidligere var. Har du gang i nogle kreative projekter for tiden?

En tanke om "Jeg skulle egentlig bare have en hæklenål.."

  1. Pingback: Hæklet kurv til dyrene | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *