Flødeis m. fersken

Det er vidst ikke nogen hemmelighed at jeg elsker is. Jeg kunne spise is altid og derfor laver jeg faktisk også is, hver gang jeg kan se snittet til det. Og faktisk så synes jeg at det man laver selv, smager lige så godt som det man køber.. Hvis ikke bedre!

foto 5 (2)

Jeg har før lavet is i ½ liters forme og sådan, men jeg synes bare det er lidt upraktisk når det kun er mig der egentlig gerne vil spise is herhjemme. Da jeg så så disse forme i Tiger, tænkte jeg at det da var meget smartere! Så kan jeg tage én is op af gangen istedet.

INGREDIENSER:
– 3 pastueserede æggeblommer
– 1/4 piskefløde
– 1 spsk sukrin
– ½-1 tsk vanillepulver
– 3 fersken både (jeg købte dem på dåse fordi skrål og sten så var fjernet).

foto 1

FREMGANGSMÅDE:
Ferskenbådene blender jeg inden. Pisk piskefløden til flødeskum. Æggeblommerne, sukrinen og vanillesukkeret piskes sammen til en lys masse. Flødeskummen og æggemassen vendes sammen – og så tilføjes ferskenmassen. Jeg har kun løst vendt ferskenmassen i.

foto 2

Så kommer jeg massen i formene. Det giver sig selv at de gerne skal være så fyldte som muligt. Og når det er gjort kommes lågene på og så i fryseren. Jeg er faktisk lidt i tvivl om hvor lang tid det egentlig skal have, jeg plejer at have det i fryseren over natten og så er de jo færdigfrossen.

Nu har jeg selvfølgelig først lige lavet dem, men jeg skal nok vise jer et billede af hvordan en færdig ispind ser ud. Så det må lige blive i morgen engang.

0 tanker om "Flødeis m. fersken"

  1. frkstubba Forfatter

   De smager også helt fantastisk 😀 .. Vi blev selvfølgelig lige nødt til at smage en igår aftes, hehe. Så billeder af selve isen kommer op i løbet af idag 🙂

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *