Madklub #6

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Så blev det tid til madklub hos P. – og hvor var det dog hyggeligt! Jeg fik taget ret mange billeder, men irriterende nok var stort set alle sammen slørede (jeg savner min iphone!), så jeg har faktisk slettet de fleste igen.

Menuen var virkelig lækker. Til forret fik vi sådan nogle laksemadder med noget dressing af en art (som jeg absolut skal have opskriften på!), det var let og godt. Til hovedretten fik vi raklet. Jeg elsker raklet, for man kan sidde i laang tid og hygge med at lave mad. Til dessert fik vi abemad.

Efter vi havde spist blev vi enige om at tage i byen – vi skulle bare liiige ned og kigge. Det er noget vi faktisk burde gøre noget oftere efter madklubben, for det er så skide hyggeligt. Jeg endte med at komme hjem i morges ved 5-6tiden, haha.

Jeg er faktisk lidt i tvivl om det er mig eller L. som skal holde det næste gang. Det skal vi lige have planlagt nærmere.

0 tanker om "Madklub #6"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *