Soveværelset

Så blev det tid til at kigge lidt på soveværelset!

IMG_9554 IMG_9558 IMG_9559 IMG_9560 IMG_9562

Jeg er rigtig glad for vores soveværelse; det er simpelt og hyggeligt. Vi har valgt at der ikke skal være alt for mange ting derinde, da det skal være et roligt rum (ja okay, jeg ved godt at maleriet måske er ret farverigt, but still..) I den gamle lejlighed havde vi jo også kontor i soveværelset og det var ærligtalt skide irriterende, så det er super rart at det nu er adskilt og at soveværelset kun er til at sove i.

Jeg har dog en drøm om på et tidspunkt at få trægulv herinde også, ligesom vi har i resten af huset. Derudover vil jeg vældig gerne have malet skabslågerne i noget der er lidt lysere end det mørkemørke træ, der er der nu.. Og nåja, så skal vi selvfølgelig også lige have fixet det der kabelhalløj på et tidspunkt. Ledningen ligger klar, så det er bare at få gjort.

Og så vil jeg gerne have købt en ordentlig taburet-ting; den vi har nu er en billigbillig en fra Tiger – som blot er der fordi det virker, absolut ikke fordi det er pænt. Jeg kan bare ikke helt finde den jeg gerne vil have. Den skal være større, men ikke for stor – men mon ikke den pludselig er der?

Hvad synes du?

0 tanker om "Soveværelset"

  1. Pingback: Marts blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *