Det skrider fremad

foto 1 foto 2

Jeg er jo igang med at male mine stole grønne. Jeg må dog indrømme at det driller lidt mere end jeg havde håbet, haha – men er det ikke altid sådan? Det er som om at det ikke vil dække årene i træet helt og så er det som om at der kommer sådan nogle hvidlige plamager på. Nu har det fået en ordentlig røvfuld maling på bagsiden (3 spraydåser cirka), så nu får det lov at tørre i 24 timer – og så ser jeg på det. Jeg skal i hvert fald ned efter mere spraymaling – jeg havde troet at 3 var nok til det hele. Men jeg er helt vild med farven (som sletslet ikke kommer til sin ret på billederne – damn you ipad kamera!) .. Det skal nok blive rigtig godt når de er færdige.

0 tanker om "Det skrider fremad"

 1. Jeanette Henriksen

  Glæder mig til t se det færdige resultat.. det er spændende..
  Min bror kastede sig på et tidspunkt ud i noget lignende.. og han synes også det var mere besværligt end først antaget.. og han var nød til at købe nogle hynder for der kom ridser i malingen hvis nogen havde bukser med knapper bagpå..

  Held og lykke med projektet.. <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg er også spændt på resultatet :p .. Jeg er sikker på at det nok skal blive godt nok. Der står på malingen at der er lak i, så tvivler på om jeg skal bruge lak efterfølgende (men nu må vi se). Jeg skal i hvert fald lige have købt lidt mere grøn 🙂

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *