Far 50år!

foto 2 (2) foto 3 (2) foto 4

Min søde far bliver 50år idag – hurraaaa! Og det skulle selvfølgelig fejres; det er jo ikke hver dag man bliver 50! Jeg tog tidligt hjem til dem i morges for at pynte haven med flag og synge fødselsdagssang for ham. Mine forældre har ferie i den her uge, så det var ret oplagt.

Vi gav ham fødselsdagsgaver og han blev vidst meget glad for den. Han fik af os en soundbar, som han havde ønsket sig. Han fik sig også en iPhone af min mor, som vi ellers aldrig troede han ville have (men han havde altså selv ønsket sig det, hehe).

Da vi havde pakket gaver op, var planen egentlig at vi skulle have brunch – desværre var der bare ingen steder (overhovedet!) som havde åbnet; så efter at have kørt land og rige rundt, tog vi i kvickly efter rundstykker og hyggede med det hjemme ved dem. Om aftenen tog vi ud at spise på Flammen. Det var første gang vi har spist dernede, men det er bestemt ikke sidste gang! Det var super hyggeligt og virkelig lækker mad.

Stort tillykke med fødselsdagen, far! Jeg håber du har haft en fantastisk dag og at du fik nogle gaver du kunne bruge. HURRAAA!

0 tanker om "Far 50år!"

  1. Pingback: Marts blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *