20 års bryllupsdag

foto 1

Det er helt vildt! I dag har mine forældre været gift i 20 år, hurraaa. I den forbindelse havde Casper (min lillebror) og jeg besluttet os for, at de skulle have et billede af os to sammen – altså sådan portrætagtig. Faktisk har min mor længe snakket om, at hun godt kunne tænke sig et billede af os og på et tidspunkt var hun faktisk lige ved selv at ville betale for et.

Men vi havde nemlig en plan om, at når de havde 20års bryllupsdag, så skulle de have billedet. Så nu fik de det – og de blev rigtig glade for det. Faktisk synes jeg også selv at billedet er blevet okay.

Udover at det er mine forældres bryllupsdag idag – ja, så er det faktisk også min fars fødselsdag. Idag bliver han 50år! Så nu vil jeg blive færdig, så vi kan komme ud at spise. Jeg spiste morgenmad hos dem og så skal vi på flammen og spise i aften – jeg glæder mig!

0 tanker om "20 års bryllupsdag"

  1. Pingback: Marts blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *