Dyrenes legehus

foto 4PicMonkey Collagefoto 5 (2)

Jeg skrev jo i indlægget om dyrlægebesøget at vi har et udebur til dyrene, som jeg slet ikke havde vist jer her på bloggen. Igår fik vi den frem og det betød selvfølgelig at dyrene liiige skulle ud og lege lidt. Buret fik vi i oktober sidste år, så vi har endnu ikke nået at få rigtig glæde af den – men jeg er sikker på at den nok skal blive brugt en masse her til sommer.

Mailo var ikke helt med på idéen om at jeg skulle stå udenfor og tage billeder af buret imens han var derinde – han ville meget hellere ud til mig (det er også derfor han hænger op af tremmerne). Rofus derimod; ja, han fik en kasse med jord og så var han egentlig godt optaget.

0 tanker om "Dyrenes legehus"

  1. Pingback: Marts blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *