Moments #16

Så blev det tid til lidt instagram øjeblikke. Jeg har haft en lånetelefon den sidste måned, så det er lidt begrænset hvor mange billeder jeg egentlig har fået taget (og de billeder jeg har taget, har jeg taget med ipaden). Men lidt billeder er det da blevet til.

PicMonkey Collage#1 Jeg købte min dymodims for noget tid siden, fordi jeg havde en plan med at det skulle på alle vores opbevaringsglas i køkkenet. Jeg synes det er såså fint! Jeg er så måske gået liidt for meget all in; der er i hvert fald også kommet dymoer på vores dvd-kasser, opbevaringskasser i kælderen osv. Men fint – dét er det!
#2 Vi har herhjemme samlet mærker til Føtex som en gal. Vi ville så gerne have det bestik man kunne købe med mærkerne.
#3 Rofus skal man seriøst have under opsyn hele tiden! Jeg kiggede væk i noget der ligner 3 minutter; men det var tydeligvis længe nok. Rofus fik splittet toiletpapiret fuldstændig ad, så der var papir over alt.
#4 Kærlighed. What to say?
#5 Vi så selvfølgelig også MGP herhjemme – og jeg synes faktisk at Basims sang var det helt rigtige valg. Det var i hvert fald den vi herhjemme synes skulle vinde. At den så nærmest er klistret fast i hjernen og man nynner den hele tiden, er så noget andet.
#6 Seriøst!! Jeg var i Esbjerg med mor, hvor jeg købte mig en kjole I EN STØRRELSE FREAKING SMALL! Jamen det er jo helt vildt. Jeg ved godt at det er en oversized kjole, but still? Der står stadig S i nakken. Det giver sgu motivation uden lige.

Husk I kan følge mig på instragram under frkstubba!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *