Neglene; sart lilla

lilla negle

Jeg har slet ikke fået vist jer de nye negle. Nu er det allerede en uge siden jeg har fået dem lavet, men jeg er virkelig glad for dem. Farven synes jeg er HELT fantastik og det er nok ikke sidste gang jeg skal have den. Den har sådan en farve, at alt efter lyset så ser den lilla eller lyserød ud. Så fin!

Denne gang har jeg også fået neglene liiidt kortere end sidst. De var simpelthen for lange, når man er i en børnehave. Det blev et større og større problem (jo længere neglene blev) at hjælpe børnene i og ud af tøjet – og det dur jo ikke. Så de er blevet mindre og de har faktisk den perfekte længde lige nu.

Dog regner jeg med at næste gang må betyde farve – jeg har i hvert fald en idé om at der skal nogle farver på, nu hvor det bliver sol og sommer.

Hvad synes du?

0 tanker om "Neglene; sart lilla"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *