Mikroovns bollen / 5minutters bollen

Jeg er åbenbart vildt bagud, for jeg havde ikke før i weekenden opdaget denne simple, smarte og lækre bolle! En ting jeg tit synes er irriterende ved lchf er at ting tager tid. Og når man så er lækkersulten eller sådan, ja så skal man stå og bage, snitte eller sådan noget.

Derfor er denne bolle allerede blevet et hit hos mig – og det tager vitterligt ikke mere end 5 minutter at lave. Det eneste der er ved denne bolle, er at den er meget ægget – men jeg synes ikke smagen er så kraftig, når man kommer pålæg på.

foto 4 (2)

INGREDIENSER:
– 1 æg
– 2 spsk mandler (males)
– 1 spsk solsikkekerner (males)
– 1-2 spsk solsikkekerner (hele)
– 1 tsk HUSK
– ½ tsk bagepulver

FREMGANGSMÅDE:
Det er vitterligt det nemmeste. Mandlerne og solsikkekernerne males til mel – og så blandes det bare med de andre ingredienser. Så kommes det i en kop eller skål (som kan holde til at komme i mikroovnen), sætter den på 2 min. og voila – så er der bolle!

Det er et lidt dårligt billede, men jeg ville bare lige hurtigt vise jer opskriften – for jeg synes altså den er ret nem og lækker. Jeg skal nok prøve at tage bedre billeder på et tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *