Udestuen

Jeg tænkte at det var på tide at vise udestuen frem. Vi har lige ryddet lidt op derude, så vi kan begynde at bruge det – for der er virkelig lækkert, nu når vejret er som det er. Vi har jo aldrig haft udestue før, så vi går lidt og overvejer hvordan den skal bruges hos os.

IMG_9426 IMG_9427 IMG_9428 IMG_9430Vi har ildersikret udestuen, så vi kan have dyrene med herude – det gør lige at huset bliver lidt større. Men istedet for at have en bakke stående og mad/vand, så har vi besluttet at have buret stående. Så har de også et sted de kan putte og et sted vi kan have dem, hvis vi lige hurtigt skal ud i haven.

Bordet har jeg vist jer før (link). Jeg fik jo Louise til at købe det til mig, da hun var i ikea. Og jeg er virkelig glad for det, det ser dejlig let ud og så er det jo hvidt og lyst. Stolene er vores gamle spisebordsstole og de er vildt grimme (og slidte!). Måske man kunne male dem?

Sofaen er vores gamle fra lejligheden; den kan faktisk ikke hænge sammen mere. Den er ødelagt (dyrene har gravet i den) og så er den blevet vildt blød. Men den fungerer fint indtil vi lige finder ud af hvad vi vil have i udestuen istedet. Sofabordet er et jeg malede inden vi flyttede – og jeg synes den passer rigtig fint derud til. Og se lige det finefine tæppe der er under bordet! Jeg fandt det i Tiger til 30kr! Jeg må indrømme at jeg er stor fan af Tiger; jeg synes de har nogle finefine ting.

0 tanker om "Udestuen"

 1. Pingback: Marts blev måneden.. | frk stubba

 2. Pingback: Projekt; grønne stole! | frk stubba

 3. Jeanette Henriksen

  Ej hvor ser det hyggeligt ud.. 😉
  Det må være lækkert med sådan en udestue.. drømme mig lidt væk..
  Vi bor i lejlighed og kigger pt efter noget andet at bo i, glæder mig så meget til vi engang skal flytte, selv om det nok har lidt udsigter.. 😉

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Tak – jeg synes også resultatet bliver bedre og bedre 🙂 .. Men det er lidt svært at finde ud af hvad den helt præcis skal bruges til. Men mon ikke det kommer lige pludseligt 😉
   Det lyder spændende med nye boligplaner 🙂 ..

   <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *