Nye køjer

Jeg har i langlanglanglang tid snakket om at jeg ville lave nye køjer til dyrene. Efter det med Tello smed jeg faktisk alle tæpper og sådan noget ud, fordi jeg.. Ja, jeg synes det lugtede af ham – han havde sådan en helt speciel lugt af popcorn.

foto 1 foto 2

Så jeg købte en masse nye tæpper og skulle så lave nye køjer også – det har jeg så først fået gjort idag (jaja, bedre sent end aldrig). Jeg har lavet 4 køjer ud af et fleecetæppe fra jysk – så man må sige at det er en billig måde. Selvfølgelig er sådan et tæppe ikke lige så holdbart som købefleece, men så er der en grund til at give dyrene nyt noget oftere.

Jeg har ikke brugt symaskinen i længe; jeg har vidst haft den fremme én gang siden vi flyttede. Det er for dårligt, så det skal jeg absolut have gjort noget ved. Jeg kunne mærke jeg var helt rusten, haha. Så der er en del fejl på køjerne, men så længe det bare er til mine egne dyr går det nok.

foto 4

Og Mailo var hurtigt til at prøve – og godkende – en af køjerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *