Et hus bliver til en hel by ..

For længelængelænge siden (faktisk helt tilbage i vinterferien), skrev jeg indlæg om at jeg havde leget lidt med gips. Jeg har bare ikke fået postet dette indlæg siden, det beklager jeg. Men nu får I det! Jeg tænker at det er en hurtig, sjov og nem aktivitet sammen med børn.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed

Jeg var på arbejde i vinterferien – og fordi der ikke var så mange børn, var der mulighed for at lave lidt andre aktiviteter end normalt. Jeg tænkte at børnene da skulle være med til at lege med gips – og det var mere realistisk at lave det med 7-10 børn end med 30. Såå. Egentlig er der ikke så meget forklaring til det, jeg ville bare vise jer nogle af børnenes resultater – jeg synes de er blevet rigtig fine.

Børnene var med til at blande gipsen (med måde) og så fyldte vi en masse mælkekartonner op – så vi havde huse i forskellige størrelser. Det passede faktisk med at vi lavede dem om formiddagen og efter madpakkerne var de klar til at blive malet. Børnene måtte helt selv bestemme hvordan husene skulle males – planen var så at når malingen på husene var tør, skulle der tegnes døre/vinduer på med en sort tusch. Og man kunne jo lave forskellige ting; fx have fokus på hvordan deres eget hus ser ud og så videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *