Salat med i madpakken

IMG_9403 IMG_9406 IMG_9407

Jeg er nok ikke den eneste der indimellem har salat med i madpakken. Jeg elsker simpelthen salat – og jeg synes faktisk det er den frokost-type som har fungeret bedst for mig ift. at tabe mig (jeg prøver at komme væk fra alt det der frø/korn værk, som er i alt lchf-brød). Det eneste jeg ikke elsker ved at have salat med i madpakken er; at ofte når man så har dressing i også så når det at blive vildt slatten inden man skal spise det. Øv!

Så jeg endte altså med at købe den her idag. Jeg var egentlig nede i byen for at købe en posca-tusch, så jeg kan blive færdig med malerierne.. Men da jeg alligevel var nede i byen var jeg lige et smut i Tiger. Der havde de disse ‘salat-beholder’ stående som indeholder beholder til salat, til dressing og en gaffel – det er da ret smart? Så slipper jeg for en slatten salat, når jeg har det med i madpakken.

0 tanker om "Salat med i madpakken"

 1. Jeanette Henriksen

  Wow den er vildt smart.. Nu hverken arbejder jeg eller går i skole, men min kæreste har ofte salat med og han har også indimellem et probleme med dressing osv.. Kunne godt være man lige skulle overveje at skaffe ham sådan en.. 😉

  Knus <3

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Det er i hvert fald smart – og en billig løsning 🙂 Der er forskellige varianter dernede, hvis det er – så den ikke nødvendigvis bliver så ‘piget’ som min .. 🙂

   Svar
 2. mabrsa

  Snyd at du har fået en! De havde ikke nogle i min tiger, og kunne ikke finde en på deres hjemmeside. Kunne ellers godt bruge en til skolen 🙁

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ej, hvor underligt at de ikke havde den der. Du må sige, hvis jeg skal købe den for dig og sende til dig? Det kan jeg sagtens gøre, hvis det er 🙂 .. For det er virkelig smart!

   Svar
   1. mabrsa

    Ja! Og de kunne ikke sige om de fik nogle igen. Hvad koster de? For, hvis de ikke er dyrere vil det være vildt sødt, hvis du vil sende en.

    Svar
    1. frkstubba Forfatter

     De koster 20kr 🙂 – men ved selvfølgelig ikke hvad det vil koste at sende den .. 8.10kr eller sådan noget? Hvis det er noget, kan du så ikke sende mig en mail? 🙂 så kan vi skrives sammen om det.

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *