Dyrlægebesøg

Idag har vi været hos dyrlægen; mig, Claus, Rofus og Mailo. Årsagen til at vi skulle afsted var egentlig bare det årlige tjek (og så vaccination), men efter det med Tello ser jeg vitterlig spøgelser alle vegne. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg har haft vildt ondt i maven over at vi skulle afsted; for jeg har været  bange for at en af de to andre banditter skulle fejle noget.

PicMonkey Collage

Men jeg er jo nok bare en hønemor.. For de fejlede ikke andet end deres normale skørheder – og thank god for det! Hun synes de var fine og der var faktisk ingenting at komme efter.

Men dyrene gider ikke sådan noget; de har alt for meget krudt i røven til at finde sig i at dyrlægen vil undersøge dem.. Faktisk blev jeg nødt til at holde Rofus imens hun undersøgte, for han ville bare væk. Der var jo nok en masse nye dufte som han gerne ville undersøge, men sådan skulle det ikke være og det var han rimelig utilfreds med.

Men det er lækkert at de nu er vaccineret og ‘up to date’, for det udendørsbur vi købte sidste år (som jeg åbenbart slet ikke har vist jer, shame on me!) skal snart frem – så dyrene kan komme med udenfor og lege. Det bliver rigtig godt! 

0 tanker om "Dyrlægebesøg"

  1. Pingback: Dyrenes legehus | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *