Nyt legetøj // 3D dymo

IMG_9364 IMG_9371 IMG_9374 IMG_9383

Alexias blog (som btw er et besøg værd!) faldt jeg over et indlæg omkring en super smart 3D dymo (indlægget er her) .. Jeg synes altså det var ret smart, så sådan en blev jeg altså også nødt til at eje! Og TADAAA..

Jeg købte den idag efter arbejdet – og jeg har brugt aftenen på at skrive en masse masse ting. Jeg havde en idé om at de skulle pynte på vores ‘alt mulig’-glas i køkkenet; før havde vi sådan nogle tavleklistermærker på som man skriver med kridt på men det her er jo meget meget smartere! Jeg er i hvert fald fan. Jeg forstår slet ikke hvorfor jeg ikke har købt mig sådan en noget før.

Jeg skal lige tage mig selv i ikke at dymo alt til her hjemme, for den er altså lidt sjov at lege med – og så synes jeg resultatet er super fedt! Jeg har lyst til at skrive på alt; ‘madskål’, ‘tv’, ‘toiletspand’.. Too much? Jeg skal helt sikkert nok finde flere ting jeg kan bruge det til.

0 tanker om "Nyt legetøj // 3D dymo"

  1. Pingback: Marts blev måneden.. | frk stubba

  2. Pingback: Moments #16 | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *