Spontan venindetur

PicMonkey Collage

Tanni og jeg endte i Esbjerg idag. Eller endte og endte, vi er så gode til at lokke hinanden, så istedet for at smutte over og træne.. Ja, så tog vi et smut i centret. Og det var skide hyggeligt! Ej, jeg ville faktisk gerne have været ovre og træne (så det er altså ikke 100% en dårlig undskyldning), men jeg har så ondt i min hals og min krop så jeg tænkte at det nok var en bedre idé at lade være.. Men jeg ville gerne se Tanni, da det var lidt tid siden sidst, så jeg lokkede med hende og spurgte om hun ikke også synes det var længe siden vi havde lavet noget – og det synes hun. Og fordi vi er så gode til at lokke med hinanden, ja så sluttede vi faktisk turen af med frokost hos Jensens Bøfhus.

Åh, jeg nyder at bruge tid med Tanni – om det så er i træningscentret, hjemmehygge eller en tur i bilka. Vi får snakket om alt mellem himmel og jord og det er virkelig guld værd.

Resten af min lørdag skal så gå med hyggeprojekter herhjemme; der skal ryddes lidt op, hygges med dyrene, males lidt og sådan. Hvad bruger I jeres lørdag på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *