Kæresteaktiviteter?

large large (1)[1, 2]

Okay – jeg er blevet lidt nysgerrig! Så jeg håber at i vil komme lidt på banen.

Jeg er blevet lidt nysgerrig efter hvad andre kærestepar egentlig laver når de er sammen. Vi kom til at snakke om det herhjemme; hvad laver vi egentlig? Vi har jo været kærester siden stenalderen, så det er jo ikke fordi vi ikke kan finde noget at lave.. Men ofte har vi også bare brug for at koble fra – og så går vi enten en tur, eller også kommer der måske en film på eller vi finder noget at se i flimmeren. Men jeg synes fx det er så hyggeligt når vi finder et spil frem, lægger puslespil eller sådan noget. Altså hvor man virkelig har kæreste-kvalitetstid.

Det her indlæg er jo så henvendt til jer – for jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad I laver med jeres kæreste/mand(osv). Nu tænker jeg ikke på sådan kinky noget, men bare de der normale aftner. Laver i oftest hver jeres ting? Eller laver i noget sammen hver aften; hvis ja, hvad laver i så? Hygger i bare til lidt dårligt tv .. Eller hvad? Fortæl fortæl.

Men hvad laver i? Hvordan tilbringer i tiden sammen fx en almindelig torsdag aften?

0 tanker om "Kæresteaktiviteter?"

 1. Brit

  Vi er nok også på tv bølgen torsdag aften. Hvis jeg synes vi skal hygge lidt mere sætter vi en film på. Det er lidt mindre tilfældigt, og så skal man følge lidt mere med. De (mange) aftner når der er en “vigtig” kamp (fodbold, amr. fodbold, basket Ball), så læser jeg en bog. Vores egentlige kvalitetstid er ofte søndag formiddag/eftermiddag hvor vi nusser i huset og ordner ting sammen. Desuden ryger vi, udenfor, hvilket giver os nogle uforstyrrede minutter sammen her og der 🙂

  Svar
 2. C. Stubbe

  Den har jeg selv tit tænkt over, især i starten af mit forhold. For hvad fanden lavede man egentlig som kærester uden bare at ligge og se film i sengen derhjemme?

  Og hovedsaligt er det også det vi laver. For tiden er det mest med at så sidder han lige og spiller et game over computeren med vennerne, og så sidder jeg i sengen og læser i en bog. Men de dage handler det også mest for mig om at jeg har lyst til bare at være i nærheden af ham.

  Men ellers så har det været biografture og vi er taget ud og spise, bare fordi vi har lyst. Sidst vi gjorde det, gik det op for mig, at vi egentlig ikke rigtig snakker om almindelige hverdagsting, såsom læser jeg i nogle bøger for tiden eller hvilke spil har han nu gang i at spille. Så det prøver vi at gøre bedre. 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *