Sov sødt, min elskede Tello <3

486673_10151269745928899_404310325_n

Det gør ondt helt ind i mine knogler og i mit hjerte at skrive dette indlæg. Men min lille Tello fortjener et indlæg. Jeg havde virkelig ikke regnet med at jeg skulle skrive dette indlæg før om meget meget længe, men sådan blev det desværre ikke.

Lørdag blev Tello pludselig meget syg. Vi havde ham ved dyrlægen flere gange, men hans tilstand blev bare værre og værre. Vi besluttede derfor i onsdags at give ham fred. Det var den rigtige (og eneste) løsning; Tello led og det gik kun en vej. Men også den hårdeste beslutning jeg nogensinde har skulle tage.

Men for helved altså! Jeg savner ham! Helt vildt. Og jeg har rigtig svært ved at acceptere at det var sådan det skulle gå. Han skal jo være her ved os! Men det trøster mig lidt at vide, at nu har han det godt og at vi gjorde alt hvad vi kunne.

Tello, du vil altid være i mit hjerte. Jeg elsker dig!

Jeg vil altid huske ham som på billedet. Han skal huskes som den fjollede, skøre, søde, puttende og dejlige ilder som han var.

0 tanker om "Sov sødt, min elskede Tello <3"

  1. Lisa N. B. Larsen

    Føler virkelig med dig, Christina – og det gør mig ondt at i har måtte tage den hårde beslutning. Han er fri for smerte nu og lider ikke mere. Sov godt søde Tello. <3

    Kram og tanker til dig og din kæreste <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *