Nye negle!

IMG_9353 IMG_9363Yay! Onsdag aften var jeg med Tanni nede og få lavet negle. Egentlig var planen at de skulle være nude med lidt glimmer, for jeg tænkte at det altid er pænt og simpelt. Men det blev hurtigt ændret. Negledamen havde en grøn, som hun rigtig gerne ville lege med og jeg gav hende ret hurtigt lov, haha. Farven er sådan en mørk mosgrønagtig farve og den er VIRKELIG fed – jeg kan rigtig godt lide resultatet.

For ikke bare at gøre dem helt grønne lavede vi to af neglene med glimmer. Jeg kan rigtig godt lide den grønne glimmer, den bryder ligesom det hele.

Jeg tænker det måske indimellem er ret godt at komme ud af ens comfort zone – og det her var da en mulighed for at prøve noget andet end jeg selv ville have valgt.

0 tanker om "Nye negle!"

  1. Pingback: Februar blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *