Et hus bliver til..

IMG_9350 IMG_9351 IMG_9352

Som jeg også viste på instagram for nogle dage siden, har jeg leget lidt med gips. Min far havde lidt derhjemme som han ellers ville smide ud, så det tog jeg med mig hjem. Jeg fandt mig en tom mælkekarton og gik så igang med at blande gipsen.

Da gipsen var tør og jeg fik den ud af kartonen, ville jeg male taget – i ved, ligesom de der huse man kan købe alle steder – og det skulle være pink! Desværre blev det ikke helt så vellykket (sådan går det når man smser og ser tv imens, tsktsk) – så jeg skal helt sikkert igang igen, så det tag kan blive pænere!

Jeg blev så grebet af at lege med det herhjemme, at jeg også gik igang med børnene i børnehaven – men mere om det i et andet indlæg.

0 tanker om "Et hus bliver til.."

  1. Pingback: Et hus bliver til en hel by .. | frk stubba

  2. Pingback: Februar blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *