Hæklet kurv

IMG_9345 IMG_9346 IMG_9347

Jeg bliver simpelthen lige nødt til at vise jer en kurv jeg har hæklet – jeg synes selv jeg er sluppet godt afsted med det! Det er ikke en opskrift jeg selv har fundet på. Den er faktisk fundet hos BekkiBjarnoll og selvom bloggen er svensk, så er opskriften altså dansk – og ganske simpel!

Denne hænger ude på badeværelset med mit træningstøj i. Jeg er faktisk lidt overrasket over hvor meget der egentlig kan være i den! Jeg overvejer faktisk om jeg skal lave en mere i en eller anden farve, hvor alle mine tørklæder kan være i.

Hvad synes du om den?

0 tanker om "Hæklet kurv"

  1. Pingback: Jeg skulle egentlig bare have en hæklenål.. | frk stubba

  2. Pingback: Februar blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *