Instagram moments #15

Ja, mit sidste instagram-indlæg var faktisk helt tilbage i december 2012, hvor jeg samtidig også sagde at jeg ikke ville lave flere indlæg. Det har jeg faktisk fortrudt lidt, så derfor har jeg tænkt på at starte det op igen. Så here goes! Jeg har fundet billeder fra den seneste tid. (i kan jo også altid følge mig på instagram under navnet frkstubba – i kan også se de sidste 4 uploadede billeder i min bar her på bloggen til højre).

PicMonkey Collage

#1 Mine forældre har fået skiftet vinduer i hele huset. Det har så medført at der skal males over det hele (jaja, man kan jo lige så godt fortsætte nu de er igang). Vi har derfor hjulpet dem med at male. Faktisk skal jeg afsted igen i weekenden igen.
#2 Den nye bog fra Jane!! Yay. Og seriøst – den er vanvittig god, synes jeg. Jeg har allerede prøvet lidt opskrifter derfra. Den indeholder nogle andre informationer end den første bog, og de supplerer hinanden rigtig godt.
#3 Mine dyr synes vores gulv er koldt, så de søger tæpper m.m. rundt omkring. De er især glade for det pels/skin(noget) vi har liggende – det varmer så dejligt.
#4 Det er faktisk lidt sjovt. Jeg har vist jer her på bloggen at vi har fået nye billeder herhjemme. Jeg viste det også på instagram (med dette billede), men selvom der var kommentarer, er der ikke en eneste der har opdaget at tallene på uret var forkert. Haha. Det er rettet nu!
#5 Nogle dage er træningen bare bedre end andre dage.. Sådan er det vel altid. Men uanset om jeg gider afsted eller ej, så er det den fedeste følelse når jeg så er færdig.
#6 Det kan godt være de ikke er særlig kønne, men guf! Jeg lavede lchf-pølsehorn for lidt tid siden og selvom konsistensen ikke var helt perfekt (og fordi jeg fuckede op i opskriften), så smagte de altså rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *