Madklub #5

unnamedunnamed (1)

Igår blev det så tid til endnu en omgang madklub. Det har stået lidt på standby, men nu er vi back on track – og jeg har virkelig glædet mig til at se de søde piger. Udover at vi skulle ses igen, havde vi fået en ny pige med på vognen; det var skide hyggeligt og jeg er sikker på at hun passer helt perfekt ind i vores lille ‘gruppe’. Jeg glemte at tage billeder, hvad sker der for det? Jeg plejer altid at tage billeder! Så desværre kan jeg ikke vise jer billeder af det lækre lækre mad som Tanni havde lavet. For lækkert det var det! Jeg fik taget 2 billeder, så i må forestille jer resten.

Til forret fik vi vandbakkelse med hjemmelavet skinkesalat (med noget æble, mayo og sådan lidt). Det smagte virkelig lækkert og så så godt ud, som hun havde tilberedt det på tallerknen (det er det i kan se på det første billede). Til hovedret havde hun lavet noget kød (tænk sig, jeg kan ikke engang huske hvad det var for noget kød) som bare var virkelig lækkert, dertil var der rodfrugter og selleripuré. Og så var der hjemmelavet rødvinssauce. Til dessert fik vi vanilleis med hjemmelavet chokoladesauce – og hold nu kæft, hvor smagte det godt. Derudover havde hun lavet noget fersken/passions sauce og skåret noget lækkerlækker frugt.

Det var virkelig en lækker menu og jeg var godt mæt da vi var færdige med at spise. Og jeg kunne faktisk spise med på det meste. Jeg glæder mig allerede til næste madklub, som skal holdes hjemme ved P.

3 tanker om "Madklub #5"

  1. Pingback: Februar blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *