Lidt nyt til stuen

Claus og jeg har os nogle fridage; faktisk har Claus haft fri hele ugen, hvor jeg kun har fri onsdag, torsdag og fredag. I den forbindelse besluttede vi os for at der skulle ske noget, så vi lånte en bil og tog et smut til Esbjerg. Egentlig gik jeg målrettet efter H&M (for at få byttet noget tøj) og så Søstrene Grene.

IMG_9343 IMG_9344I Søstrene Grene forelskede jeg mig i disse billeder! Jeg synes simpelthen de er så søde – og de giver lidt noget andet end at vi altid har malerier over det hele. Jeg blev dog nødt til at flytte lidt rundt på tingene i stuen for at få dem op og hænge, men jeg er vild med resultatet. Før så stuen sådan her ud – og planen er så at maleriet der var derovre før, skal derover hvor uret var (bag døren). Billederne kostede kun 39kr stykket og der var lidt forskellige at vælge imellem, men disse var dem jeg forelskede mig i.

IMG_9340Udover billederne forelskede jeg mig også i disse ‘fade’ og skålen. Skålen kostede kun omkring 15k – billigbillig. Den har den perfekte størrelse til det jeg ville bruge den til – blandt andet at have blomster på spisebordet. Rofus er nemlig blevet lidt tung i den ene ende, så han kan ikke komme op på spisebordet mere (høhø). Fadene passer lige til bloklys og jeg synes de er ret fine og simple. I like.

Jeg blev spurgt på billedet hvor vores lampe var fra. Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville dele links med jer – også selvom den bare er fra IKEA 😛 .. Lampeskærmen hedder MALIN TRÅD og benene er altså også købt i IKEA, men jeg kan hverken finde navnet på dem eller et link – jeg søger videre!

0 tanker om "Lidt nyt til stuen"

  1. Pingback: Januar blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *