Nu med hvid vindueskarm

Jeg ved ikke hvorfor, men der må have været engang hvor sådan nogle marmor-agtige vindueskarme bare var et hit. Det må der da være? For både i den gamle lejlighed og i vores skue er der sådan nogle – og jeg synes simpelthen ikke det er særlig flot. Det ser gammelt ud, hvis du spørger mig. Så jeg har derfor overvejet i noget tid at få noget folie på, så jeg kunne dække den grimme brune tingest – det folie fik jeg så købt idag.

dd

Sådan så vindueskarmen ud inden jeg begyndte at lege med den hvide folie (som jeg btw. købte i lidl til KUN 13kr!!). Karmen er bare grim og ser gammel ud – me no like.

ds

Så jeg blev glad, da folien kunne kamuflere den brune (grimme) tingest. Resultatet er blevet okay, jeg skal bare lige lure hvad jeg gør ved kanten – for den skal selvfølgelig ikke være brun.

0 tanker om "Nu med hvid vindueskarm"

 1. Jeanette Henriksen

  Ej hvor ser det godt ud… Det er bare nogen gange de små detaljer der virkelig kan gøre en stor forskel.. Og når det så samtidig ikke er særlig dyrt så er det jo totalt optur.. fedt.. 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ja, ikke? Jeg var også helt vildt glad, da jeg opdagede det ikke kostede mere. Det var selvfølgelig ikke helt nemt at få på, men det lykkedes 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *