Er det nye træningssko?

.. Oh yes it is!

IMG_9319 IMG_9320 IMG_9323

Da jeg var i Esbjerg med mine forældre i lørdags forelskede jeg mig i et par Reebok træningssko. Faktisk var det ikke en spontan forelskelse, for jeg manglede faktisk træningssko. Dem jeg har brugt hidtil har enten været mine løbesko (som btw. er alt for store) eller også har det været mine Nike træningssko, som jeg også bruger på arbejde. Jeg havde ligesom brug for nogle sko som jeg kun bruger i træningscentret.

Jeg havde fået butikken i Esbjerg til at lægge skoene til side her i byen i min størrelse, for de havde dem ikke hjemme i Esbjerg. Så da jeg havde fri fra arbejde igår tog Claus og jeg derned for at købe dem. Dog manglede der 1 sko i kassen, så dem kunne jeg jo ikke rigtig købe. Sælgeren viste mig så disse sko istedet og jeg var solgt på stedet – de er så meget federe end dem jeg havde kigget på først – og ja, jeg har en forkærlighed til Reebok. Kæresten var så sød at forære mig dem, med det eneste krav at jeg så skal træne min. 2 gange i ugen og det er jo intet problem – det gør jeg jo i forvejen. Og de blev også taget i brug allerede igår aftes, hvor jeg først var til 1 times sh’bam og derefter 1 times bodytoning – og skoene er helt fantastiske!

0 tanker om "Er det nye træningssko?"

  1. Pingback: Januar blev måneden.. | frk stubba

    1. frkstubba Forfatter

      Jeg har altid elsket reebok – for ja, de sidder bare helt fantastisk på fødderne. Disse er bestemt ikke en undtagelse. Jeg havde været lidt spændt på at have dem på til træning (i 2 timer!!), når de var helt nye. Altså mine fødder var trætte, men slet slet ikke ømme 🙂

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *