Brunch pandekager (lchf)

unnamedEgentlig kan jeg slet ikke tage credits for de her lækre pandekager, for opskriften har jeg fundet hos Xenia (som jo btw. har en helt fantastisk madblog!). Den eneste forskel der er på hendes brunch pandekager og på mine må være, at jeg har kanel i istedet for kardemomme – af den simple grund, at jeg ikke havde mere kardemomme. Typisk. Men de smagte nu helt fantastiske alligevel!

PicMonkey Collage

(cirka 10 stk)
INGREDIENSER:
– 4 æg
– 250g hytteost
– 1 (stor) spsk HUSK
– 3 spsk sukrin
– ½ tsk vanillepulver
– ½ tsk kanel (eller kardemomme)
– ½ tsk salt

FREMGANGSMÅDE:
Blend hytteosten og æggene til alle hytteosteklumperne er forsvundet og du har en jævn masse. Tilsæt så resten af ingredienserne og blend kort, så det hele er blandet. Lad dejen trække i 5-10min.

Smelt kokosolie (eller smør) på din pande og varm den godt op. Og så er du klar til at lave pandekagerne. Jeg havde plads til 3 pandekager på panden af gangen. Når overfladen er stivnet, vendes den.

Enjoy!

0 tanker om "Brunch pandekager (lchf)"

  1. Pingback: Januar blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *