Lidt nyt

Jeg har været med mine forældre i Esbjerg idag – og det var som altid super hyggeligt. Egentlig ringede jeg bare til mor og spurgte om hun ville med i Søstrene Grene i formiddags og det ville hun gerne. Da jeg så kom hjem til dem så ville far også med, hvis vi også skulle i bilka – og selvfølgelig skulle vi det.

IMG_9305Først var vi i Storcentret hvor vi fik kigget i alle butikkerne, dog var det kun i Søstrene Grene jeg egentlig manglede noget. Jeg er jo igang med mit evighedstæppe og jeg synes altså bare der manglede noget lyserødt på (underlig tanke, ikk?), og jeg synes bare ikke at byens butikker havde noget jeg kunne bruge. Så sådan to skulle jeg have, samt 2 pensler. Derudover købte jeg også en akrylboks til badeværelset; indtil nu har der bare stået et glas derude med mine smykker i – men det her er da meget kønnere?

PicMonkey CollageVi var også i H&M, hvor jeg faktisk fik købt en lille slat. Blandt andet dette nattøj. Jeg havde fået et par natbukser af julemanden i december, men de var desværre alt for store. Jeg har faktisk gået siden og ledt efter noget – og her var det så! Gråblå natbukser og en t-shirt. Jeg synes altså det er ret sødt! Derudover fik jeg også købt en træningstop og en sports-BH. Desværre er bhen for stor (det er nok første gang nogensinde jeg oplever det!!), så den skal jeg lige ned og have byttet.

IMG_9309 IMG_9308Vi sluttede af i bilka, hvor jeg egentlig ikke skulle have noget.. Men jeg endte jo alligevel med at få lidt i vognen. Jeg købte blandt andet disse to ugle; jeg elsker altså ugler og da jeg så dem, kunne jeg sagtens finde en plads til dem herhjemme. Derudover købte jeg en bålplads. Claus og jeg har faktisk været rundt omkring for at finde en, som ikke kostede en formue. Fordi vi har så stor en have, synes jeg det kunne være skide hyggeligt med et bålplads – jeg ville bare gerne have en transportabel en. Idag i bilka faldt min far så over denne til KUN 200kr!? Så kunne jeg da ikke sige nej, når dem vi tidligere har kigget på kostede fra 599kr.

Nu er jeg hoppet i nattøjet (jeg blev jo nødt til at prøve det) og nu vil jeg hækle lidt, inden kæresten kommer hjem og vi skal spise. I aften skal jeg hjem til en god veninde og jeg glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *