FÆRDIG!

IMG_9294 IMG_9301Jeg har lige sat den sidste brik i puslespillet! Det er sgu en fed følelse! Især taget i betragtning at de sidste 20-50 brikker (ud af et puslespil på 1000 brikker) alle sammen var hvide – og det virkede en smuuuule uoverskueligt, hmf. Men det lykkedes!

I julegave fik jeg jo et puslespil af min bror og vi har faktisk stort set siden juleferien været igang med at lægge puslespillet; vi er sådan gået til og fra det, så jeg ved ikke hvor lang tid vi egentlig har brugt på det. Plus at Louise og jeg brugte en del af 1. januar på at lave det, haha. Og som i kan se er den måske en smuuuule vulgær.

Nu ligger den – samlet – på spisebordet og jeg kan næsten ikke nænne at fjerne den igen. Kan man godt lade den blive der? Altså sådan i langlang tid? Eller, den får i hvert fald lov til at lægge til Claus kommer hjem, så han kan se at vi endelig er færdige med den. Seriøst, jeg synes det er så hyggeligt at lægge puslespil – vi skal helt absolut have fat i nogle flere!

0 tanker om "FÆRDIG!"

  1. Pingback: Januar blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *