Yestersay you said tomorrow

large (2)

Ih, hvor ville jeg bare ønske at jeg kunne fortælle at det gik super godt med mit vægttab. Altså mine måltider går vidst også okay (sådan 70-80% af tiden), men det er alt det ved siden af som er noget lort. Så havde vi en fanta i køleskabet.. Så havde jeg vilde is-cravings, men kun en eller anden købe-chokolade-is i fryseren.. Så blev jeg lækkersulten, og så spiste jeg en masse af det jeg ikke må.. Og så videre. Der skal selvfølgelig være plads til de ting indimellem – bare ikke hver eneste freaking dag.

Men det er slut nu. Virkelig.

Jeg har derfor været lidt igang med at bage lidt, så når jeg har lyst til noget så har jeg både is i fryseren, knækbrød og så videre. Jeg kan fornemme at det er en nødvendighed for mig lige nu at have alternativer. Så det skal nok være vejen frem. Og jeg har besluttet mig for at lægge de forskellige brødtyper lidt på hylden og så få spist lidt salat og sådan istedet – det var sådan jeg startede med at tabe mig. Og så skal jeg bare træne, træne træne oveni.

Jeg har fundet mit endelige slutmål nemlig. Jeg skal have tabt 5-8kg inden sommeren. Det er realistisk og jeg skal nok nå det – jeg skal bare igang! Til sommer tager Claus og jeg nemlig med mine forældre og min bror til Tunesien og jeg glæder mig helt vildt! Målet er at jeg gerne skulle kunne have bikini på når vi er afsted – det kunne virkelig være fedt. Og det er SÅ motiverende! Det skal jeg kunne klare!

0 tanker om "Yestersay you said tomorrow"

 1. Mia // Eslublog

  Hvor lyder det spændende!
  Og hvor synes jeg også det er svært, når man får de cravings!
  Jeg ejer heldigvis næsten aldrig noget inde, så ender oftest med at drikke en chai latte istedet for. Og det virker!
  Jeg skal allerede ud at rejse i marts, så skal helst ikke falde i fælden inden!

  Men er virkelig glad for alle de opskrifter du har lagt ud på det sidste. Rart med lidt mad inspiration, når ens egen ikke eksisterer 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *