Vores ugeplaner ..

Jeg viste tidligere at man kunne købe ugeplaner hos Tiger – og de er virkelig fint, virkelig. Men jeg ville bare gerne have at de vendte den anden vej, så passer de bedre ude i køkkenet (der hvor jeg vil have dem). Derfor har jeg igen forsøgt at lave nogle selv – og selvom jeg denne gang har lavet dem vanvittig simple, så synes jeg de er rigtig fine og ligesom de skal være.

IMG_9284 IMG_9287

Så jeg har været igang med at lave en ugekalender. Jeg har givet den 3 koloner; en til hver af os og så en til vores madplan. Vi forsøger nemlig så vidt muligt at lave madplan til hver uge – og så kan den jo ligeså godt være i forbindelse med vores kalender. Jeg har før været igang med at lave mad/ugeplaner, men jeg havde lidt brug for ‘ro’ – så derfor er de blevet så simple som de er.IMG_9291

Lige nu hænger ugeplanerne på væggen med elefantsnot, men det er altså bare en nødløsning indtil vi modtager den clipboard som jeg har bestilt på ebay. Jeg håber den er lige så flot som på billederne – for jeg synes den er så fin! Jeg skal selvfølgelig nok lige lave et indlæg med det ‘færdige resultat’, når jeg modtageren. Jeg krydser fingre for at der ikke går så lang tid.

Kunne I være interesseret i at jeg laver ugeplanerne, så I kan downloade dem?

0 tanker om "Vores ugeplaner .."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *