Fløde/jordbær dessert

Jeg ved godt at der kommer en del opskrifter for tiden. Men jeg hygger mig i køkkenet – og resultaterne vil jeg gerne dele med jer. Jeg prøver at blande indlæggene lidt, virkelig. For det er jo ikke en madblog, men en ‘personlig blog’. Jeg skal nok forsøge at lave flere indlæg om noget andet end mad, hehe. Men der var en del der spurgte ind til en opskrift på den dessert jeg fik fredag aften – så jeg ville lige dele opskriften med jer.

IMG_9271

(der er til cirka 4-6 portioner)
INGREDIENSER:
– ½ liter piskefløde
– 1-2 dl græsk yoghurt (10%)
– 2 tsk. vanillepulver
– 2-4 tsk stevia
– ca. 200g frosne bær (jeg har brugt jordbær)
– En halv plade mørk chokolade (over 80%)

FREMGANGSMÅDE:
Fløden, vanillepulver og stevia piskes til stiv flødeskum, derefter tilføjes yoghurten. Jordbærene tøes lidt op og blendes fint og chokoladen hakkes groft  – de vendes så forsigtigt i flødeskums/yoghurt-massen. Sæt det på køl en times tid og så er det klar til at blive spist.

Som I kan se er det en meget simpel – men lækker – opskrift. Fortæl gerne hvis du selv prøver at lave desserten.

0 tanker om "Fløde/jordbær dessert"

  1. Pingback: Januar blev måneden.. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *