Sandwich brød (lchf)

IMG_9264

Jeg har de sidste mange uger bagt dette brød – og jeg elsker det! Det er så nemt at lave og så smager det bare skide godt. Udover det kan det bruges til så mange ting; almindelig brød, sandwichbrød, burgerboller.. Mulighederne er uendelig.

I skal jo derfor også lige have opskriften på den. Opskriften på brødet har jeg fundet på Janes blog (madbanditten.dk). I finder opskriften her. Jeg har ændret lidt i den, så den passer til mig.

(til et stort ovnfast fad / eller en lille bradepande)
INGREDIENSER:
– 6 æg
– 3 spsk. mayonaise
– 5 spsk. creme fraiche (38%)
– 200g revet ost
– 2-3 skiver havati flødeost (den fede!)
– 4-5 tsk. salt
– 4 tsk. bagepulver
– 2½ spsk. HUSK
– 10 dl. blandede kerner og frø (jeg har brugt græskarkerner, sesamfrø og solsikkekerner)

FREMGANGSMÅDE:
Havatiosten skal rives/skæres i små stykker. Så tages alle de våde dele og blandes. Derefter tilføjes de tørre ingredienser og røres sammen til en jævn masse.

IMG_9240Derefter kommes dejen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir (man kan sikkert også bruge en silikoneform). Selvom der er bagepulver i, synes jeg altså ikke dejen vokser særlig meget – så hav lige det i hovedet, når du kommer det i en form.

IMG_9259Fadet placeres på en rist nederst i ovnen og bages i 25min. ved 200grader (varmluft) – den er færdig når den får en gylden overflade. Derefter tager jeg brødet ud og lader det køle lidt. Derefter skærer jeg det i firkanter (som firkantede boller), så de er klar til at blive brugt.

TIP: Man kan helt sikkert godt tilføje squash, gulerødder eller sådan noget i brødet. Det tror jeg bestemt ikke det bliver dårligere af.

IMG_9262

0 tanker om "Sandwich brød (lchf)"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *